Flits

   flitsgroot

 


 


Nieuwsbrief Flits van de IC Dovenpastoraat Noord-Holland

31 maart 2021

Beste Flits-lezers!!!Ik val maar gelijk met de kerkdeur in huis:Op 1e Paasdag zal er een on-line dienst zijn, waarin ondersteuning zal zijn van gebarentolk Wendy Elings.Dit is misschien nog niet precies zoals u het zou willen, maar we houden ons nog steeds aan de adviezen van de Overheid. En met een gezamenlijke dienst is het lastig om ons aan maximaal 30 personen te houden, vandaar ons besluit om deze gezamenlijke dienst on-line te houden.De dienst is te volgen via www. kerkdienstgemist.nlEchter we kunnen u wel blij maken door u te vertellen dat we op 11, 18 en 25 april weer bij elkaar zullen komen in de Bethel-zaal.Daarbij nemen we wel de maatregelen in acht:

a.    U komt de kerk binnen via de Mozaïek ingang

b.    Bij binnenkomst draagt u een mondkapje

c.    Als u op uw plaats zit, mag u uw mondkapje afdoen als u dit wenst

d.    De stoelen zullen op 1,5 meter afstand staan

e.    Echtparen of gezinnen mogen wel naast elkaar zitten

f.     Er is geen koffiedrinken na de dienst

g.    En verder kunt u genieten van de woordverkondiging en ELKAAR JHierbij het schema van de Erediensten in April:

April

Aanvang:

10:00 uurGebaren

tolk

Schrijf

tolk

Bethelkerk

4 GD

Ds K. Holwerda

ON-LINE

Pasen

WendyBethel-zaal

11

Ds J. Jongeneel

Laura

Bethel-zaal

18

W. Pantjes

Laura

Bethel-zaal

25

Ds T. MeijerWendy

LauraHet IDP (Interkerkelijk DovenPastoraat) heeft afgelopen periode niet stil gezeten en ze hebben dan ook een nieuw beleidsplan ontwikkeld voor de periode 2021 – 2025.Van dit beleidsplan is een samenvatting gemaakt.

De samenvatting is ter informatie als bijlage toegevoegd.Als u wilt kunt u op de website van IDP / Doof en Kerk het gehele beleidsplan lezen.

Zie de link hieronder.

http://www.doofenkerk.nl/wp-content/uploads/2021/02/Beleidsplan-IDP-versie-februari-2021.pdfVerder is er een filmpje waarin Jacqueline Hoek het beleidsplan in gebaren vertelt.

Hierin ziet u wat hoofdpunten: https://www.youtube.com/watch?v=YT52SjN5vmw&feature=youtu.beAls 2e bijlage vindt u ook de Nieuwsbrief van het IDP, maart 2021, nr 2. Hierin staat informatie wat ons allen aangaat. Dus van harte aanbevolen.U bent van mij gewend dat ik begin met een kleine overdenking om u te prikkelen, om uw geloof aan te wakkeren.Deze keer doe ik dit niet, want rondom Pasen gebeurd er al zo veel en krijgt u al zo veel informatie rondom het lijden en opstaan van onze Leidsman.Ik hoop dan ook dat u deze dagen als een geschenk vanuit de Hemel zal ontvangen.Laura Kolmus

De IC Dovenpastoraat Noord-Holland