Flits

  flitsgroot
Nieuwsbrief Flits van de IC Dovenpastoraat Noord-Holland

Juni/Juli/Augustus 2022

Beste Flits-lezers!!!U bent gewend om elke maand de Flits te ontvangen, deze keer ontvangt u de Flits in één keer voor de maanden Juni, Juli en Augustus. Dus noteer de diensten of bewaar deze Flits goed.Er valt veel te delen, m.a.w. Veel lees-, kijk- en leef-plezier in het altijd verrassende leven wat God voor u in petto heeft.Daarbij is mijn motto: Iedere dag is een geschenk en aan mij om dit geschenk uit te pakken.Een ontspannen zomer gewenst, waarin zowel plaats is voor vreugde en verdriet, voor gezondheid en ziekte, echter omringt met HOOP, dankzij Jezus de Zoon van God die ons de Helper en Trooster heeft gegeven: de Heilige Geest.

-0-0-0-0-0-0-0-

Onderstaand treft u de kerkdiensten van de komende 3 maanden.

Zoals u ziet hebben we 6 weken een zomer-stop.Alle diensten beginnen om 10:00 uur. De website van het Interkerkelijk Dovenpastoraat is altijd up-to-date, mocht u twijfelen, bezoek de site.U bent welkom op locatie, aanmelding is niet meer nodig.

JuniGD 5

Ds Wilken Veen

Bethelkerk

1e Pinksterdag

Avondmaal

Wendy12

GEEN DIENST

GD 19

Trinus Hibma

BethelkerkMarlijne26

Dhr J. Jongeneel

BethelzaalJuli3

Tjitske Meijer

BethelzaalMarlijneGD 10

Ds Jacob Meinders

Hoorn

De OctaafAnnet17 JULI tot

20 AUGUSTUS

GEEN DIENSTENVAKANTIE

Augustus21

Laura Kolmus

BethelzaalMarlijne

Ilona

GD 28

Ds Kees Zwart

BethelkerkWendy

-0-0-0-0-0-0-0-

Voordat Pinksteren begint kunt u zich al vast laven aan een overdenking door Dovenpastor Hendrik Stevens.U kunt dit vinden op de website van het Interkerkelijk Dovenpastoraat, thema:

De heilige Geest voor Mij??Hierbij de link: https://www.doofenkerk.nl/

-0-0-0-0-0-0-0-

Echter het is wel bijna Pinksteren en zoals u misschien wel weet is er met Pinksteren al jaren een christelijke conferentie in Biddinghuizen van de organisatie ‘Opwekking’.Alles over dit Pinksterevenement kunt u vinden op: https://www.pinksterconferentie.nl/Na 2 jaar geen fysieke conferentie is het dit jaar weer mogelijk om op het terrein samen te komen.

Adres: Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen.Het thema van deze conferentie is: Diep Geraakt.

Dit is gebaseerd op Handelingen 2:37-39Voor u als slechthorend of doof persoon is het interessant om te weten dat deze conferentie via live-stream ondertiteld wordt.Het is handig voor de organisatie om te weten wie hier gebruik van wil maken. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: dovennaaropwekking@gmail.com

Dan krijgt u een speciale link, waarbij u live of de gebarentolk in beeld heeft of de ondertiteling van de schrijftolk.Bij opgave is het extra fijn als u aangeeft bij welke dienst of seminar u graag van dit aanbod gebruik wenst te maken.Mocht de inschrijving niet lukken, dan kunt u ondergetekende een mail of sms/whatssapp sturen met daarbij de opmerking of u gebruik wilt maken van de gebarentolk of schrijftolk en voor welke dienst/seminar.Zowel live (in de tent) als via de livestream (TV/computer) is het aan te bevelen om u aan te melden. Dan zal dit doorgegeven worden aan de organisatie.Tevens zijn er in de Grote Tent op het Hoofdterrein, op locatie dus, in een speciaal hiervoor gereserveerd gedeelte schrijftolken en gebarentolken aanwezig.

De schrijftolken zullen u van een tablet voorzien.Als leuk weetje: Zelf ben ik in de Grote Tent aanwezig om samen met mijn collegae schrijftolken live te ondertitelen.-0-0-0-0-0-0-0-Nogmaals, geniet van de komende maanden, en ontvang Gods Zegen vanuit de Hemel in uw leven.Laura Kolmus

doorzien@live.nl

Tel.: 06-21847100

De IC Dovenpastoraat Noord-Holland